Tři Věci mít Na Mysli Před Získat Následujících Gril
Jste mohli recenze tisíce a i jednoho slova na minutu informace border gril
nákup, však většiny lidí rozhodně ne vyžadují. Pravdu je, můžete zjistit
fantastický gril myslet zkrátka 3 basic údaje. Pod s rip off list nejlepší část
letní sezónu.
Klíč Palivo Zdroj
Obvykle mluvit, čtyři druhy grily, a jsou bucketed jejich klíčové plyn zdroj,
uhlí, plyn, elektrické energie nebo dřevo pelety. Stanovení mezi je je věc
hodnocení priority, například pohodlí , stejně jako ovládání.
Uhlí: Považován nejčistší druh den grilování. Uhlí je kapacita vytvořit oba
těžká, maso-zuhelnatění teplé , stejně jako nízká, pomalu hoří dělá to
nejefektivnější option když jen zvážení meal na stole. nicméně, uhlí trvá déle
na světlo stejně jako get to teplota než jakýkoli jiný gril druhy. To je navíc
je messier a také teplo výsledek neumí pohodlně změnila midway s kuchař.
Plyn :toto je jeden z nejvíce prominentní gril druh. gril připravit vařit s
pár minut za zahřátí mohou transformovat teplé výstup cent , stejně jako nech v
podstatě žádný nepořádek po vaření. Kompromis? Plynové grily nebudou naplnit
jídlo s stejný smokey příchutě dostanete s uhlím nebo dřevo, , stejně jako hodně
nebude jít nad rámec 500 až 550 stupňů na rošt na úrovni.
Elektřina: grilovací gril build warm s press a button. většina využít
infračervený teplé místo plamen tak, že vytvořit mnohem méně kouře než jiné
forma vaření. Tudíž, že nebudou dát stejný oheň-grilované chuť plyn, pelety nebo
uhlí gril bude, , stejně jako jsou citlivých k poruše, pokud se voda nebo olej
od vaření dosáhne základní elektroinstalace.Můžete Získat více informací o
Grilování gril prohlížení ugrilujte.cz/
webu.
dřevo pelety: hybrid elektrická energie a také dřevo grilování. Dřevo pelety
grily check , stejně jako udržet co teplotní úroveň vybrat-- běžně od sub-200 až
500 stupňů-- a přišel s relativně nemalou heat-up časy. Oni're schopen provozu
jako kuřák a gril, ačkoli 500-stupeň szp není ideál rychle spalující
masa.
Grilování Prostor
Grill prostor obvyklý prostor, marketing skopičiny ... to není neobvyklé
přidat palce z ohřev a kouření police total gril prostor, nafukování rozměr
skutečné kuchařka prostor. Chcete-li zjistit actual gril space, vypočítat jeho
area based on dimensions samotného grilu.
Když pochopit počet porcí můžete připravit současně, vyžadují jen vzít v
úvahu kolik ústa tě plán krmit. riziko-zdarma velikost pro domácnost 4 je 300 až
350 čtverečních palců-- adekvátní prostor gril karbanátky davu (standardní
burger zabírá 20 čtverečních palců na grilu), hrst steaky s hodně ložnice
v-mezi, nebo větší položky jako žebra nebo vepřové zadky.
Materiály & Trvanlivost
Nejlepší diskuse oproti nákup gril on-line pochází zvážení věci s make-up. Co
dělat "top-kvalita oceli" nebo "robustní kolech" skutečně doporučit? Jediná
metodu vědět je dostat a zkuste najít sebe.
Grily vyrobené zcela nerezová ocel zvuk vynikající, však v případě, že ocel
je tenkou a cenově dostupné, bude to zřídka chránit teplo. Ty rošty thin,
lightweight? Budou se deformovat fast heat modification. V grilování svět je
hmotnost obvykle silný indikace kvalita/vysoká kvalita.
Poslední obecné zásady: produkty s nejmenším oblastí poruchy stát mají nejméně poruchy. Jako s Weberem je all-time-skvělý konvice grily, méně šrouby, šrouby, přepínače, vodiče a také stěhování díly, tím déle to bude trvat.
Коментарі
Дописати коментар